Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar sökmek

Rüyada duvar sökmek

Rüyada duvar sökmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada duvar sökmek gördüyseniz:

  • Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz.

Rüyada duvar kağıdı sökmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar sökmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada mezar sökmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada azı dişini sökmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fidan sökmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, kasasının daha çok para dolacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada örgüyü sökmek aile içinde de bereketin artacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kalbini sökmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada klozet sökmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments