Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş duvar yapmak

Rüyada taş duvar yapmak

Rüyada taş duvar yapmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, gerginliğin biteceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, her zaman şükür içinde olacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş duvar yapmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada taştan duvar yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada taş duvar yapmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada taş duvar yıkmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, ticaretinin hızlanacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada taş duvar görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada taş duvardan atlamak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş duvar örmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine yorulur.

Rüyada taş duvara tırmanmak iç sıkıntınızın azalacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine tabir olunur.

Rüyada taş duvarlı ev görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments