Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü resmi görmek

Rüyada ölü resmi görmek

Rüyada ölü resmi görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölü resmi gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz olabilir.

Rüyada ölü birinin resmini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün resmini çekmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına yorulur.

Rüyada ölünün resmini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü resmi görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın resmini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin resmini görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının resmini görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına inanılır.

Rüyada ölen annenin resmini görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments