Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda ayak izi görmek

Rüyada duvarda ayak izi görmek

Rüyada duvarda ayak izi görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sevdiği insanların olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, rakiplerini mağlup edeceğine alamet eder.

Rüyada duvarda ayak izi gördüyseniz:

  • Canınızı sıkabilecek şeyler olabilir ya da sizi kızdıracak konuşmalar yapılabilir.

Rüyada duvarda ayak izi görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına yorulur.

Rüyada duvarda el izi görmek sözler sarf edeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada karda ayak izi görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hasret çekileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde ayak izi görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, komşularla ters düşüleceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada ayak izlerini görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Rüyada çamurda ayak izi görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, ekmeğinin de artacağına delalet eder.

Rüyada hırsızın ayak izlerini görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan ayak izi görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments