Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş çerçeve görmek

Rüyada gümüş çerçeve görmek

Rüyada gümüş çerçeve görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, maneviyatının çökeceğine, huzur ve kazanç getireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, bunu şeref sayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş çerçeve gördüyseniz:

  • Ortam netleştiğinde beklediğinize değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada gümüş çerçeve görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına delalet eder.

Rüyada siyah çerçeveli ayna görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çerçeve değiştirmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, zarar etmeyeceğine, üzüntülerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada çerçevesiz pencere görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, dedikodu edeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarda çerçeve görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yeşil çerçeve görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada çerçeveli ayna görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments