Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çerçeveli cam görmek

Rüyada çerçeveli cam görmek

Rüyada çerçeveli cam görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çerçeveli cam gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada cam çerçeve kırmak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada çerçeveli cam görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam çerçevesi görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine delalettir.

Rüyada pencere çerçevesi görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, verimin kaçacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada çerçeve kırılması görmek düşmanlarla beraber oturmaya, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, onu alkışlayacağına delalettir.

Rüyada çerçeve kendi resmini görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çerçeve görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf çerçevesi görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments