Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda asılı kuranı kerim görmek

Rüyada duvarda asılı kuranı kerim görmek

Rüyada duvarda asılı kuranı kerim görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, ağız tadının da kaçacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarda asılı kuranı kerim gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Rüyada duvarda asılı kuranı kerim görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işarettir.

Rüyada duvarda asılı kuran görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada duvarda asılı gelinlik görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada duvara asılı halı görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek bütçesinin daralacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, esenliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada duvarda asılı fotoğraf görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada duvarda asılı halı görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada duvarda asılı kalmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments