Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda asılı kuran görmek

Rüyada duvarda asılı kuran görmek

Rüyada duvarda asılı kuran görmek şeytanın aklına uyacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda asılı kuran gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada duvarda asılı kuran görmek iyi zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda asılı kuranı kerim görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada duvarda asılı kalmak endişelerin ve dertlerin biteceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına inanılır.

Rüyada duvarda asılı gelinlik görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarda asılı fotoğraf görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya tabir olunur.

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarda asılı halı görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, mevkie edineceğine işarettir.

Rüyada duvara asılı halı görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments