Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yasin okuduğunu görmek

Rüyada birinin yasin okuduğunu görmek

Rüyada birinin yasin okuduğunu görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kederinin dağılacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yasin okuduğunu gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Rüyada kurandan yasin okumak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada ezbere yasin okumak işlerin aksamayacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasin duası okumak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yasini okumak işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalet eder.

Rüyada sesli yasin okumak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının eksileceğine işaret eder.

Rüyada abdestsiz yasin okumak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, çalışkan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada şeytana karşı yasin okumak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide yasin okumak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments