Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarı sıçramak

Rüyada yukarı sıçramak

Rüyada yukarı sıçramak huzur içinde yaşayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Rüyada yukarı sıçramak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Rüyada yukarı sıçramak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne sıçramak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada üzerine kan sıçramak sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su sıçramak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada üstüne çamur sıçramak kazancının her geçen gün artacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamur sıçradığını görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments