Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar süsü görmek

Rüyada duvar süsü görmek

Rüyada duvar süsü görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada duvar süsü gördüyseniz:

  • Sizin eksiklerinizi gideren, sırlarınızı saklayan veya arkanızı toplayan bir kişi daha önce kendisini ispat etmiş olmasına rağmen tekrar test etme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada duvar süsü görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süs balığı kurtarmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada düğün için süslenmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada süs kabağı görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada öküzün süstüğünü görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada altın süs görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kapı süsü görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işarettir.

Rüyada düğünde süslenmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments