Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı süsü görmek

Rüyada kapı süsü görmek

Rüyada kapı süsü görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kapı süsü gördüyseniz:

  • Yeni şeylere hazır olun.

Rüyada kapı süsü görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süs kabağı görmek bereketin ve verimin geleceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada süs yüzüğü görmek hayırlı işlere girileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında süslenmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada süs balığı öldürmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yaşama isteğinin artacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine alamet eder.

Rüyada pasta süsü görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Rüyada giyinip süslenmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada süs kuşu görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments