Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın süs görmek

Rüyada altın süs görmek

Rüyada altın süs görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın süs gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Rüyada altın süs görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada inek süstüğünü görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada süs balığının öldüğünü görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada süs balığı almak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine rivayet eder.

Rüyada çok süs balığı görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine yorulur.

Rüyada yavru süs köpeği görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, önünün açık olacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada ölü süs balığı görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, bunalıma gireceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek darlığa düşmeyeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments