Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzün süstüğünü görmek

Rüyada öküzün süstüğünü görmek

Rüyada öküzün süstüğünü görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öküzün süstüğünü gördüyseniz:

  • İçinizde beslediğiniz duygu, niyet ya da özlemlerinizi gidermenize yardım edebilecek acil adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada öküzün süstüğünü görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada öküz ve boğa görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada ölü öküz görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öküzün eve girdiğini görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada öküz yakalamak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öküz öldürmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, kederlerinin son bulacağına, içinin kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü öküz görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada öküz derisi görmek satışların düşeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments