Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek

Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek

Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, yükseleceğine işarettir.

Rüyada cam kavanoz kırdığını gördüyseniz:

  • Değişimden kaçınmamamnız değecek kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek geçim derdinin olmayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada birinin cam kırdığını görmek kendini her konuda geliştireceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına işarettir.

Rüyada cam kırdığını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının cam kırdığını görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada camı kırdığını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayağını kırdığını görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına inanılır.

Rüyada taş kırdığını görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırda koşmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments