Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaba konuşmak

Rüyada kaba konuşmak

Rüyada kaba konuşmak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, malının da eksilmeyeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, özel muamele göreceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaba konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada kaba konuşmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına inanılır.

Rüyada kabarmış ekmek görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine işarettir.

Rüyada yastık kabartmak rızkın artacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına yorulur.

Rüyada deniz kabarması görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine inanılır.

Rüyada kaba et görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak kabarması görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, istediği başarıyı göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaba sıçmak işlerinde çok başarılı olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabası bitmiş inşaat görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments