Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut ve kiraz görmek

Rüyada dut ve kiraz görmek

Rüyada dut ve kiraz görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, bundan güç ve cesaret alacağına alamet eder.

Rüyada dut ve kiraz gördüyseniz:

  • İyimser düşünmeseniz de, iyimser görünmeye çalışmalısınız.

Rüyada dut ve kiraz görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiraz dut yemek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada kiraz ve dut yemek başarı ve zenginlik getireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına işarettir.

Rüyada dut ve kiraz yemek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına inanılır.

Rüyada kiraz ve dut görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kiraz görmek kişinin adeta gençleşeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çilek ve kiraz görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kiraz toplamak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, işinin yoluna gireceğine, doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments