Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek ve kiraz görmek

Rüyada çilek ve kiraz görmek

Rüyada çilek ve kiraz görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına delalettir.

Rüyada çilek ve kiraz gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Rüyada çilek ve kiraz yemek zenginliğinin süreceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilek kiraz görmek karlı ortaklıklara gireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz ve çilek görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, daima afiyette olacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada çilek ve kiraz görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı işarettir.

Rüyada tarlada çilek görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çilek ayıklamak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilekli puding görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın çilek toplamak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, düşmanların çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments