Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz ve dut görmek

Rüyada kiraz ve dut görmek

Rüyada kiraz ve dut görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, zorlanacağına delalet eder.

Rüyada kiraz ve dut gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada dut ve kiraz görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiraz ve dut yemek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dut ve kiraz yemek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, bir uzmana başvurulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına delalet eder.

Rüyada kiraz ve dut görmek her zaman çok mutlu olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kiraz dut yemek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan kiraz toplayıp yemek umutlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada kan dut görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, dertlerinden arınacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış kiraz görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments