Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kiraz görmek

Rüyada beyaz kiraz görmek

Rüyada beyaz kiraz görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kiraz gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz kiraz yemek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, içebileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz kiraz yediğini görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kiraz toplamak sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, işlerin yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada beyaz kiraz görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiraz bahçesi görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada kiraz ikram etmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kiraz istemek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman kiraz görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments