Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut ve kiraz yemek

Rüyada dut ve kiraz yemek

Rüyada dut ve kiraz yemek yeni başlangıçlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet eder.

Rüyada dut ve kiraz yemek gördüyseniz:

  • Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya iş birlikleri içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada kiraz dut yemek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işarettir.

Rüyada dut ve kiraz yemek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, maaşının artacağına, hayallerinin söneceğine rivayet eder.

Rüyada kiraz ve dut yemek hayırlı bazı adımlar atacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada dut ve kiraz görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kiraz ve dut görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada olmamış dut yemek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına işaret eder.

Rüyada tatlı dut yemek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dut toplayıp yemek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments