Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut şerbeti görmek

Rüyada dut şerbeti görmek

Rüyada dut şerbeti görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada dut şerbeti gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamak üzere bir adım öne çıkmanız gerekiyor.

Rüyada dut şerbeti görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, çok hayırlı adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada dut şerbeti içmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada lohusa şerbeti görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şerbet satmak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı şerbet içmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işarettir.

Rüyada bol şerbetli baklava yemek kazancın yarı yarıya artacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül şerbeti içmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada birine şerbet vermek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments