Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şerbet satmak

Rüyada şerbet satmak

Rüyada şerbet satmak çok büyük paralar kazanılacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kısmetli bir işe atılmaya, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına tabir olunur.

Rüyada şerbet satmak gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Rüyada şerbet satmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vişne şerbeti içmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada meyan şerbeti içmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı şerbet içmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada şerbet yaptığını görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut şerbeti içmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlıya şerbet dökmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, bir bebek sahibi olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol şerbetli tatlı görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, güveninin artacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments