Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül şerbeti içmek

Rüyada gül şerbeti içmek

Rüyada gül şerbeti içmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Eski ilişkilerinizden örnek almanız durumunda sevdiğiniz bir kişiye tam olarak ne söyleyeceğinizi biliyor olacaksınız.

Rüyada gül şerbeti içmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada gül şerbeti görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar şerbeti içmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada loğusa şerbeti içmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bal şerbeti içmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada soğuk şerbet içmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şehadet şerbeti içmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, insanları sakinleştireceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada tatlı şerbet içmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments