Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut sallamak

Rüyada dut sallamak

Rüyada dut sallamak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dut sallamak gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Rüyada dut sallamak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına delalet eder.

Rüyada ayağında sallamak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada oyuncak bebek sallamak bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada ağaç sallamak mahsullerin fazlalaşacağına, kalbinin küt küt edeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bebek salladığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada parmak sallamak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada bebeği sallamak işlerinin düzeleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada erkek bebeği sallamak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments