Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak bebek sallamak

Rüyada oyuncak bebek sallamak

Rüyada oyuncak bebek sallamak gelirini de büyük oranda arttıracağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, umutlarının tazeleneceğine, zorluklarının kalmayacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına inanılır.

Rüyada oyuncak bebek sallamak gördüyseniz:

  • Bir tartışma büyüyebilir.

Rüyada oyuncak bebek sallamak çok uğraş vereceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği sallamak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği ayağında sallamak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği sallamak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği beşikte sallamak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma yorulmaktadır.

Rüyada bebek salladığını görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine rivayet eder.

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada dizinde bebek sallamak işlerinde aksama olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments