Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği sallamak

Rüyada bebeği sallamak

Rüyada bebeği sallamak hastalıkların kalmayacağına, insanları kandıracağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, zor durumda kalınacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine inanılır.

Rüyada bebeği sallamak gördüyseniz:

  • Diğerlerini yönlendirmek, sizi anlamalarını sağlamak veya istediğiniz konularda başarı sağlamak işi size düşüyor.

Rüyada bebeği sallamak kızına daima sahip çıkacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği beşikte sallamak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağında bebek salladığını görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yeni şeyler keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada birinin bebek salladığını görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, bolluğun ve verimin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek sallamak büyük ve önemli bir kimse olacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret eder.

Rüyada dizinde bebek sallamak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalettir.

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek sallamak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments