Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında sallamak

Rüyada ayağında sallamak

Rüyada ayağında sallamak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, rahat bir döneme girileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada ayağında sallamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağını sallamak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine işarettir.

Rüyada ayak sallamak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada ayağında bebek salladığını görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada ayaklarını sallamak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında sallamak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarında bebek sallamak manevi rahatlamaya erileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği ayağında sallamak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments