Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut yemek

Rüyada dut yemek

Rüyada dut yemek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, makamını kaybedeceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, büyük bir servete kavuşacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada dut yemek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşmesi veya işlerinizin yoluna girmesi türünde olaylar hızlanıyor.

Rüyada beyaz dut toplamak ve yemek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, bol kazanç elde edeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işarettir.

Rüyada ham dut yemek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Rüyada olgun dut yemek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kişinin fena halde yanılacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada dut kurusu yemek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan beyaz dut yemek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı dut yemek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada büyük dut yemek rahatının yerine geleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yaş dut yemek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments