Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru dut almak

Rüyada kuru dut almak

Rüyada kuru dut almak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, kafasının rahatlayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru dut almak gördüyseniz:

  • Yaşayacağınız stres vücudunuzda büyük zararlara sebep olabilir.

Rüyada kuru dut görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına rivayet eder.

Rüyada kuru dut ağacı görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, itibarını zedeleyeceğine yorulur.

Rüyada kuru dut almak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına inanılır.

Rüyada dut kurusu görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kuru dut yediğini görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz dut kurusu görmek bedeninin de iyileşeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada dut kurusu yemek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dut kurusu toplamak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, emeklerinin heba olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments