Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut kurusu toplamak

Rüyada dut kurusu toplamak

Rüyada dut kurusu toplamak maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada dut kurusu toplamak gördüyseniz:

  • Size karşı kişiler, zıt görüşler veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada dut kurusu toplamak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut kurusu yemek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine alamet eder.

Rüyada kuru dut almak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz dut kurusu görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kuru dut yediğini görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru dut ağacı görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dut kurusu görmek planlarının bozulacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada kuru dut görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, getirisinden daha fazla olacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments