Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru dut görmek

Rüyada kuru dut görmek

Rüyada kuru dut görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, dik durmaya çalışacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada kuru dut gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Rüyada dut kurusu yemek yeni bir eve sahip olacağına, gönül sızılarının dineceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dut kurusu toplamak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalettir.

Rüyada kuru dut ağacı görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, alanında marka bir isim olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kuru dut yediğini görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dut kurusu görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada dut kurusu görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Rüyada kuru dut almak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuru dut görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments