Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru dut yediğini görmek

Rüyada kuru dut yediğini görmek

Rüyada kuru dut yediğini görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, istediği gibi hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru dut yediğini gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada kuru dut yediğini görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalettir.

Rüyada dut kurusu görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulur.

Rüyada dut kurusu yemek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz dut kurusu görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yeteneklerini geliştirmeye işaret etmektedir.

Rüyada kuru dut görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada dut kurusu toplamak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, terslik yaşayacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru dut almak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada kuru dut ağacı görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments