Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut kurusu görmek

Rüyada dut kurusu görmek

Rüyada dut kurusu görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, sıkıntıların aşılacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, asık yüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dut kurusu gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Rüyada kuru dut almak elini attığı her işi yerine getireceğine, borçlarının artacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dut kurusu görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru dut ağacı görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, kalbinin küt küt edeceğine delalettir.

Rüyada dut kurusu yemek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut kurusu toplamak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kuru dut yediğini görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, attığı adımların boşa gideceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dut kurusu görmek ekmeksiz kalacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, takdir toplayacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru dut görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments