Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan dut görmek

Rüyada ağaçtan dut görmek

Rüyada ağaçtan dut görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan dut gördüyseniz:

  • Mücadele ortamlarında kazanan, ilerleyen veya önemli bir konuda sıçrama yapan taraf olmak için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada ağaçtan dut koparıp yemek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kuru dut ağacı görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan beyaz dut yemek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Rüyada dut ağacında dut görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada kurumuş dut ağacı görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada dut ağacına çıktığını görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada dut ağacı görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalet eder.

Rüyada dut ağacından düşmek bir düşmanın kötü haberini almaya, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments