Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacında dut görmek

Rüyada ağacında dut görmek

Rüyada ağacında dut görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, önemli işlere imza atacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada ağacında dut gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Rüyada dut ağacı görmek bol kazanç getireceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağacından dut yemek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, gülüp eğleneceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan dut yemek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Rüyada ağacında dut görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada dut ağacı yaprağı görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, imkânların günden güne azalacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dut ağacının kesildiğini görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada dut ağacından düşmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan dut yediğini görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments