Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşüp kalkamamak

Rüyada düşüp kalkamamak

Rüyada düşüp kalkamamak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada düşüp kalkamamak gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada düşüp kalkamamak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, emrinde insan çalıştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaza kalkamamak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, para biriktirebileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birinin mezardan kalktığını görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sahura kalktığını görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına inanılır.

Rüyada hastanın ayağa kalktığını görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada tedavülden kalkmış bozuk para görmek eve kapanacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin intihara kalkıştığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada derinin kalktığını görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments