Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tedavülden kalkmış bozuk para görmek

Rüyada tedavülden kalkmış bozuk para görmek

Rüyada tedavülden kalkmış bozuk para görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, güzel bir hayat geçireceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tedavülden kalkmış bozuk para gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Rüyada tedavülden kalkmış bozuk para görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tedavülden kalkmış para görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada tedavülden kalkmış kağıt para görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalet eder.

Rüyada uçak kalkışı görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına yorulur.

Rüyada yataktan kalktığını görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan kalktığını görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada uçağın kalkamadığını görmek huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada kalkamayan uçak görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments