Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaza kalkamamak

Rüyada namaza kalkamamak

Rüyada namaza kalkamamak sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada namaza kalkamamak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen veya arasında yaş farkı bulunan gruplarla değişik aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada namaza kalkamamak daha çok kazanmaya başlayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına rivayet eder.

Rüyada namaza kalktığını görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabah namazına kalktığını görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine rivayet eder.

Rüyada uçak kalkışı görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kalktığını görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tedavülden kalkmış kağıt para görmek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada kalsedon taşı görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına inanılır.

Rüyada uçağın kalktığını görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments