Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanlarla kavga etmek

Rüyada düşmanlarla kavga etmek

Rüyada düşmanlarla kavga etmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, onlara sanat öğreteceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, daha fazla yakınlaşacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada düşmanlarla kavga etmek gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Rüyada düşmanıyla kavga etmek sevgi ve hürmet göreceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada düşmanıyla kavga ettiğini görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanlarıyla kavga etmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanlarla kavga etmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanıyla telefonda konuşmak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işarettir.

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak geçim derdi yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada düşmana ok atmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına delalettir.

Rüyada düşmanın saçını kesmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, korkularının yok olacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments