Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın saçını kesmek

Rüyada düşmanın saçını kesmek

Rüyada düşmanın saçını kesmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sorununu kolayca çözeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, mal ve mülk sahibi olmaya tabir olunur.

Rüyada düşmanın saçını kesmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada düşmanın saçını kesmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, riske atılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanının saçını kesmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanını kesmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine alamet eder.

Rüyada düşmanın başını kesmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada düşmanın kafasını kesmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada düşmanının kafasını kesmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanının boğazını kesmek ferahlayacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine yorulur.

Rüyada düşmanı kesmek yorgun ve hasta hissedeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments