Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanla yemek

Rüyada düşmanla yemek

Rüyada düşmanla yemek çok kötü günler yaşayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerindeki karın artacağına, umutların biteceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanla yemek gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Rüyada düşmanına yemek vermek yaşamına yeni bir yön vereceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanla yemek yemek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, zor bir döneme gireceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalettir.

Rüyada düşmanla yemek maddi olanakların artacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanına yemek yedirmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanıyla yemek yemek şansının ve bahtının açılacağına, hayallerin yarıda kalacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada düşmandan yemek yemek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Rüyada düşmana yemek vermek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanından tokat yemek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments