Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanına yemek yedirmek

Rüyada düşmanına yemek yedirmek

Rüyada düşmanına yemek yedirmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, tecrübelerini aktaracağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, ileriye gideceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalettir.

Rüyada düşmanına yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Gerçekten halledilmesi gereken konular var.

Rüyada düşmanına yemek yedirmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanından tokat yemek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanıyla yemek yemek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işarettir.

Rüyada düşmanla yemek yemek hep onlara layık olmaya çalışacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanla yemek insanlara iş öğreteceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalettir.

Rüyada düşmana yemek vermek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işaret eder.

Rüyada düşmanından yemek yemek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, her zaman sevgi göreceğine alamet eder.

Rüyada düşmanına yemek vermek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments