Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmana yemek vermek

Rüyada düşmana yemek vermek

Rüyada düşmana yemek vermek elindekileri de yitireceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, manevi mutluluğu tadacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada düşmana yemek vermek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Rüyada düşmanıyla yemek yemek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, durumun değişmesine işarettir.

Rüyada düşmana yemek vermek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada düşmandan yemek yemek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada düşmanına yemek vermek gelirinden yana memnun olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanla yemek yemek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada düşmanından tokat yemek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada düşmanına yemek yedirmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, rızkının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada düşmanından yemek yemek dayanışma içinde kalacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, onlarla ayrı düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments