Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanına yemek vermek

Rüyada düşmanına yemek vermek

Rüyada düşmanına yemek vermek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, makamını garantileyeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanına yemek vermek gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Rüyada düşmandan yemek yemek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanından yemek yemek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmana yemek vermek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, düşünmeden hareket edeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanla yemek yemek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine delalet eder.

Rüyada düşmanla yemek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanından tokat yemek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanına yemek vermek mal ve varlık sahibi olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına delalettir.

Rüyada düşmanıyla yemek yemek işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments