Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla konuşmak ve tokalaşmak

Rüyada başbakanla konuşmak ve tokalaşmak

Rüyada başbakanla konuşmak ve tokalaşmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kazanılan paranın artacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanla konuşmak ve tokalaşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Rüyada başbakanla konuşmak tokalaşmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına delalet eder.

Rüyada başbakanla konuşmak ve tokalaşmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin biriyle tokalaşmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine alamet eder.

Rüyada ünlü biriyle tokalaşmak dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle tokalaşmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, yeni bir eve taşınılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanlarla tokalaşmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ölü birisiyle tokalaşmak borçlarının biteceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, işlerini boşvereceğine alamet eder.

Rüyada sol elle tokalaşmak ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, başarının garantileneceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments