Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızla tokalaşmak

Rüyada bir kızla tokalaşmak

Rüyada bir kızla tokalaşmak hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, bunalıma gireceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızla tokalaşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla özel yaşamınız arasında dengeyi kurmanız gerekiyor.

Rüyada kızla tokalaşmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızla tokalaşmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada yabancı bir erkekle tokalaşmak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle tokalaşmak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yanlış kararlar vereceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birisiyle tokalaşmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle tokalaşmak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada yabancı erkekle tokalaşmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine yorulur.

Rüyada kadınla tokalaşmak mal ve varlık sahibi olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments