Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düsmanla savasmak

Rüyada düsmanla savasmak

Rüyada düsmanla savasmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine yorulur.

Rüyada düsmanla savasmak gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Rüyada düsmanla savasmak hedeflerini tutturamayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada savasa girmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada savasin ortasinda kalmak bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işarettir.

Rüyada delige düsmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Rüyada dügüne hazırlanmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dügün davetiyesi almak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, namaz kılacağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada düsmanla dost olmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin camdan düstügünü görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments