Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savasin ortasinda kalmak

Rüyada savasin ortasinda kalmak

Rüyada savasin ortasinda kalmak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işarettir.

Rüyada savasin ortasinda kalmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Rüyada savasin ortasinda kalmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düsmanla savasmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada savasa girmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada denizin ortasında kaldığını görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada okyanusun ortasında kalmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada denizin ortasında kalmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, düşman malından yemeye, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalettir.

Rüyada yolun ortasında kalmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, evliyseniz eşle iyi geçime rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmanın ortasında kalmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments