Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savasa girmek

Rüyada savasa girmek

Rüyada savasa girmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada savasa girmek gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Rüyada savasa girmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, hep dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düsmanla savasmak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yeni bir hayat kuracağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulur.

Rüyada savasin ortasinda kalmak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada ekmekle tuvalete girmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hira mağarasına girmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camii tuvaletine girmek çocuk sahibi olunacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada mescide girmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbana girmek içinin de rahat edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments